בישול ים תיכוני רכה

קלודיה רודן

בישול ים תיכוני רכה

קלודיה רודן

יצא לאור ע"י הוצאת סירקיס רות,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
184 התעניינו בספר

תקציר הספר
חלק נכבד מהתענוג שבשהייה בקרבת הים התיכון, נובע מהאפשרות ליהנות ממאכליו הנפלאים של האזור - פירות וירקות עזי טעם וניחוח שהבשילו בשמש, טעמיהם הפשוטים והטבעיים של דגים ובשר שניצלו על אש פתוחה, שילובים אקזוטיים של עשבי תיבול טריים ותבלינים מגוונים. המתכונים הכלולים בספר נבחרו בשל טעמם הנפלא, פשטות הכנתם, היותם מייצגים נאמנים של מטבחי האזור, ועשויים מחומרים המצויים בו בשפע. יש בספרקשת רחבה מאוד של מאכלים - ממנות פתיחה ומרקים ועד לקינוחים ומשקאות. דגש מיוחד הושם על מתאבנים מסורתיים האופיניים לאגן הים התיכון על אזוריו השונים - הטאפאס הספרדיים, האנטיפסטי האיטלקיים והמזטים של המזרח התיכון. החלק הראשון של הספר מכיל מדריך צבעוני שימושי של מרכיבי הבישול באגן הים התיכון: הירקות, הפירות, התבלינים, הקטניות, האגוזים, הדגנים והאורז. יש גם פירוט של מיני השמן והחומץ, רטבי העגבניות ומוצרי החלב. מחברת הספר, קלודיה רודן קנתה לעצמה שם בינלאומי בספריה רבי- המכר ובהופעותיה בסדרת הטלוויזיה "בישול ים תיכוני" שם הבי.בי.סי.




לקט ספרים מאת קלודיה רודן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של קלודיה רודן






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ