אנציקלופדיה למזון טבעי

ד'ר קאנדס

אנציקלופדיה למזון טבעי

ד'ר קאנדס

יצא לאור ע"י הוצאת אור-עם,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
208 התעניינו בספר

תקציר הספר
ד"ר ג'וסף מ. קאדאנסאנציקלופדיה למזון טבעיהאנציקלופדיה הראשונה והיחידה על התרופות הטבעיות שבמזון, בעזרתה תוכל לבחור, להכין ולהשתמש בשורה ארוכה של פירות, ירקות, אגוזים וזרעים לטיפול במגוון של מחלות שכיחות.לגישה חדשה זו לשיפור הבריאות באמצעות מזונות טבעיים כמה יתרונות. בניגוד לטבליות הוויטמינים ולתרופות, שעלולות להיות באחסון זמן ממושך ותוך כדי כך לאבד מיעילותן, המזונות הטבעיים הם תמיד טריים. יתרה מזאת, הם מכילים יסודות קמצוציים, כגון: מינרלים, מתסיסים ומרכיבים נדיפים אחרים שאובדים בטבליות הארוזות.בעזרת המפתח המיוחד, שבספר זה, תוכל למצוא את הפרי, הירק, האגוזים, או הזרעים המכילים את הוויטמינים, המינרלים, החלבון או כל יסוד מזין אחר הדרושים לך. ייחודו של מפתח הסימפטומים, שבאמצעותו תוכל לא רק למצוא מידע על כל מזון מסוים, אלא גם לחפש בו סימפטום או חולי מסוים, ומיד למצוא את מספרו המדויק של העמוד בו יימצא המידע הדרוש לך על תרופת המזון הטבעית המומלצת להקלת המצב.הספר מעביר בלשון פשוטה ומובנת לכול, מהם הוויטמינים ומרכיבי המזון השונים וכיצד הם עוזרים לגוף לשקם את בריאותו ולשמור עליה. הוא יוכל לסייע לך רבות בשיפור התפריט היומי שלך. הספר מעמיק ומסביר את ערכה הבריאותי של כל תרופה שבמזון. הוא מספק לך נתוני תזונה מדויקים על כל נושא, כולל תכולת הוויטמינים והמינרלים, כמויות מדויקות של פחמימות, שומנים וחלבון ואפילו מספר הקלוריות. כל זאת ועוד מידע בוטני מפורט, תועלת בריאותית ידועה ואופן הכנתו של כל מזון.ספר זה הוא מדריך מקיף וכולל את התרופות שבמזון הטבעי. אפשר לקרוא לו "תנ"ך המזון" - המקור העשיר והכוללני לכל שעליך לדעת על הכוחות המרפאים שבמזונות הטבעיים.




לקט ספרים מאת ד'ר קאנדס
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ד'ר קאנדס






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ