מילון גסטרונומי bon appetit / אורן גירון

מילון גסטרונומי bon appetit

אורן גירון

יצא לאור ע"י הוצאת מטר (טריוואקס),







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
348 התעניינו בספר

תקציר הספר
בין אם אכילה ובישול הם תחביב בשבילכם, ובין אם פרנסתכם בתחום האוכל, בין אם אתם אוהבי אוכל שמדלגים ממסעדה אחת לשניה בחיפוש אחר המנה המושלמת - בארץ או בחו"ל, ובין אם אתם אנשי עסקים שמארחים ומתארחים במסעדות - מילון זה מיועד לכל אחת ואחד מכם.זהו מילון מונחים מקצועיים מעולם הבישולוהאוכל, נוח לעיון ומאיר עיניים. רוב המונחים במילון באים להבהיר מילים ומושגים אשר מופיעים לעתים קרובות בתפריטי מסעדות, במתכוני בישול ואפילו בכתוביות תרגום של תוכניות בישול בטלוויזיה. לנוחות ויעילות השימוש, עוצב המילון בגודל המתאים לנשיאה יום - יומית בתיק או בכיס ובוודאי לנסיעות מעבר לים. המונחים מתורגמים לאנגלית ולצרפתית, בכדי שלא תיתפסו לא מוכנים, ובעיקר רעבים, באחת מהמסעדות הנחשבות ביותר בעולם, אולחילופין בטברנה יוונית (שבה יוצע לכם תפריט באנגלית).כך שאם תמצאו את עצמכם, תוך צפייה בתוכנית בישולמיובאת, תוהים מה זה "שעלולים" או, במסעדת "ביסטרו"מתלבטים בין "שד הים" ל "בויאנט", ואיזה יין הולך עםהמנה הזו: "מרלו" או "מוסקט", עיון חטוף במילון שלנו יעזור לכם להחליט.שף אורן גירון, מחבר הספר עוסק שנים רבות בעשייהקולינרית. את השכלתו בתחום, רכש בבית - הספר היוקרתיLE CORDON BLUE שם סיים את לימודיו בהצטיינות יתרהוזכה בתואר LE GRAND DIPLOME אורן הוא הבעלים והמנהל של חברת קייטרינג ובית - ספר לבישול, וכן כותב ומדבר על אוכל באמצעי התקשורת השונים.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ