הבישול המרוקאי של אמא / קינן רחל

הבישול המרוקאי של אמא

קינן רחל








ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.571
100% בנות
0 בנים   7 בנות
גיל ממוצע:39
7874 התעניינו בספר


תקציר הספר
על הספר:

בספר זה הבאנו לפניכם חלק נכבד מתבשילי המטבח המרוקאי. כידוע לכם, למטבח זה
מגוון עשיר של תבשילים, מתוכם בחרנו את המאכלים המרכזיים בחיי המרוקאים, שעם
הזמן היו לנחלת הכלל.
באוסף התבשילים שבספר כללנו את תבשילי הדגים על כלן סוגיהם. גיוונו באופן הכנתם: חלקם מבושלים, אחרים מטוגנים או אפויים. ניסינו לכלול כמה שיותר סוגים. אלה שלא נכנסו לספר – רובם ככולם עוברים תהליך בישול דומה למתכונים המופיעים בספר.
שמנו דגש על מוצרי העוף והבשר. חלקם בושלו כמנה עיקרית, חלקם הוכנו עם ירקות כמנה כללית ואחרים כתוספת.
ייחדנו מקום לסלטים ולמרקים, המהווים חלק נכבד בתפריט המרוקאי.
הקדשנו פרק מיוחד לעוגיות ולריבות המיוחדות שלנו, שהפכו שם נלווה ל"חינה" (לכל
העדות), למימונה, לבר/בת מצווה, לחתונה, לשבת חתן ולכל אירוע חגיגי משמח.
לא שכחנו את השפנז' ואת הלחם והתייחסנו למימונה בכלל ולמופלטה בפרט.
לכבודכם ערכנו רשימת טיפים ומושגים הקשורים לבישול המרוקאי. קראו לפני שתבשלו.
זכרו! כדי להצליח בבישול דרושים לנו שני דברים חשובים: מעט יצירתיות והרבה אהבה לאוכל – ואת אלה יש לכולנו.


הקטלוג המאוחד - השאלה מספריות ציבוריות
שם הספריה זמינות הזמנה הזמנה עד הבית
הספר כנראה לא קיים בספריית כרמיאל








©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ