לחמים ומאפים ביתיים - מתכונים קלים ומדויקים לאפייה ביתית עם תוצאות מקצועיות / אבנר לסקין

לחמים ומאפים ביתיים

מתכונים קלים ומדויקים לאפייה ביתית עם תוצאות מקצועיות

אבנר לסקין

The Easy Way to Artisan Breads & Pastries

בשנת 2006, מכיל 160 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.5
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:31
2346 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר הזה ידריך אתכם כיצד להכין לחמים ומאפים טעימים וטריים ללא תוספי מזון מלאכותיים המצויים במאפים המסחריים. אבנר לסקין הפך עבורכם מתכונים מקצועיים כך שיתאימו לאפייה בבית. לחמים ומאפים ביתיים כולל מתכונים ייחודיים המתאימים לסוגים שונים של מאכלים ואירועים כך שלצד לחמים יומיומיים, כמו לחם שיפון, תקבלו מתכונים ללחמים חגיגיים, כמו חלה, לחם בירה, לחםעם חזה אווז מעושן ועוד; וגם מתכונים ללחמים מיוחדים להכנת כריכים, מאפים לארוחת בוקר, מאפים לבראנץ`, מאפים שהם ארוחה ועוד.


הקורא עיר הקורא מתי
alon יבנה לפני 3 שנים ו-1 חודשים מענה
ilana sderot לפני שנתיים ו-8 חודשים מענה






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ