מטעמי ישראל / פסקל פרץ-רובין





ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
730 התעניינו בספר

תקציר הספר
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה. המתכונים מסודרים לפי המנות בארוחה ובנוסף להם יש הסברים אודות מאכלי חגים וטקסים שונים.




לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ