אוכל מרוקאי / רינה בן-שמחון

אוכל מרוקאי

רינה בן-שמחון

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 1991,







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:41
616 התעניינו בספר

תקציר הספר
הבישול המרוקאי לא לוקח זמן. הוא לא יקר – הוא תענוג. הוא סימפטי וטעים לכל חיך. מה שחשוב הוא התבלינים. כשיש תבלינים יש כל המטבח המרוקאי.

הורי היו אומרים: "עינק מיזאנק". זאת אומרת: "העין שלך היא המאזניים שלך". לך אחר צבע התבשיל. תן לריח ולטעם ללכת במקומך.

כיום כשאני צריכה לארח, אני תמהה על אותה קלות בה אירחה אמי כל כך הרבה אורחים, שמעולם לא הודיעו על בואם. "פתחה" או "עשתה" שולחן בבואם – והשולחן מלא כל טוב. הספר גדוש בכל טוב מאכליה של אמא. גם את יכולה. לכי מן הקל אל הכבד, ומחייל אל חייל, ויתקיים בך הפסוק "אשת חייל..."











©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ