תקציר הספר
בראנץ` - פירושו המילולי: ארוחת בוקר-צהריים כאחד. ארוחה שהיא לרוב חלבית, המקשרת ארוחת בוקר וצהריים והמורכבת מטובי המעדנים; החל מדברי מאפה מלוחים, דרך מבחר גבינות מיוחדות, מליחים למיניהם, הכנת ביצים שלא בדרך השיגרה, מבחר לחמים חמים ופריכים ועד דברי מאפה מתוקים. כל אלה כמובי בליווי יינות, מיצים צוננים וקפה מהביל. מה יפה יותר מלחוג אירועים חגיגיים באור היום, ביחוד בשבתות ובחגים, החל מארוחה משפחתית סביב שולחן ערוך כמו פעם, דרך ציון ימי הולדת, ימי נישואין ואירוח ידידים. זהו סגנון אירוח באווירה קלילה ולא רשמית ומכופתרת. ארוחה זו מוגשת בדרך כלל כארוחת מזנון כאשר כל אורח נוטל לעצמו מהמעדנים האהובים עליו. כדי להקל על מלאכת ההכנה, ניתן להכין חלק מהמתכונים מראש ובחלקם אף להקפיאם. בספר כלולות הצעות לתכנון מזנוני בראנץ` וכן טבלה אשר תסייע למארח בחישוב הכמויות והגיוון. אז שיהיה לנו בוקר-צהריים טוב, נעים ומלא חוויות קולינריות חדשות. בני סיידא.


רשימות קריאה בהן מופיע בראנץ'

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-3 חודשים



בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ